August 2003:

W32.Blaster.Worm

Dette er en orm som kommer til deg gjennom port 135.
Vennligst steng av pc kveld den 15.082003 og natt til 16.08.2003.
Ved mistanke gå og gjør som beskrevet i linken nedenfor

http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.blaster.worm.html


HOLD VIRUS SCANNEREN DIN OPPDATERT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Gammelt stoff:

Fjern Virus fra din maskin på denne måte:

 

Jeg er lut lei av alle som har fått virus på sin maskin, og derfor lager jeg en kokebok for hvordan disse skal taes i etterkant. Akkurat nå er det en orm som sender mailer i hytt og pine, den benytter adresseboka di for å sette både mottaker og avsender, derfor kan den være vanskelig å spore, men det går an. Dette viruset kan også angripe virusscannere av kjente merker for eksempel. NORMAN. Men altså frem slik :

Gå til:

http://www.antivirus.com/free_tools/

 

og velg:

Scan Your PC, Free

 

Da starter nedlasting av skanner. Så bare gjør som du får beskjed om,  huk av for auto clean , men vær obs på at maskinen kan få hikke etterpå, dette fordi viruset sitter på systemprogrammer og lar seg vanskelig fjerne uten at mer blir ødelagt.

 

Til slutt :

Kjøp en virusscanner som oppdaterer seg automatisk, jeg benytter Norton og den er bra. Trend skal også være bra (Det var her du lastet ned gratisscanneren, dette må du gjøre før du kan si du er kurert!!!!!!!)

 Norten har også oppskrift på hvordan du fjerner angrepet, og det er gratis, på samme side kan du også kjøpe og laste ned Norten, kjempebra !!!!!!! Dette finner du på
http://www.symantec.com/